Medium Fabio

Als relatietherapeut, psychotherapeut, medium en kaartlegger heb ik een groot cliënteel mogen uitbouwen.

Ik bezit 2 Facebook pagina’s: eentje met bijna 4000 likes en eentje met bijna 2000 likes. Verder heb ik een openbare Facebook groep met maar liefst meer dan 7400 leden.
Mijn vrienden op Facebook heeft een aantal van 4980 wat betekent dat ik heel wat trouwe volgers en lezers heb.

Ik schrijf al ruim een jaar artikels voor de bekende maandelijkse Para Astro magazine en tevens sta ik elke zondag op hun beurzen om ter plekke kaarten te leggen voor hen die daar behoefte aan hebben.

Mijn passie is het ‘rijk’ maken aan informatie dat zich dan ook resulteert in sterke artikels, sterke content en tevens voor jou meer bezoekers! Ik ben tevens grafisch onderbouwd wat betekent dat ik ook weet hoe jij een grote visibiliteit kunt creëren!

Naast mijn werk ben ik ook to the point, dat betekent dat ik tot het uiterste ga om resultaten te bereiken. Als iets ‘beter’ kan dan zal ik ook niet aarzelen om dit aan te geven.

Ik hou van een stevige aanpak en dat heb ik ook ruimschoots bewezen in mijn toekomstig boek die binnenkort zal uitgegeven worden. Ook mijn nieuw boek (die ik op 2 weken geschreven heb) zal een absolute topper worden in de parapsychologische wereld.

Ik sta met beiden voetjes op de grond en ik ben er zeker van dat ik nog LANG niet ben UITGESCHREVEN!

http://www.artofmediums.be/