Phuro!

Ik ben Wiena en Phuro is mijn geesteskind. Omdat ik al jaren interesse heb in de menselijke psyche en onze denkprocessen, besloot ik om “life coach” te worden. Een coach houdt zich bezig met de struikelblokken die normale, gezonde mensen in hun leven kunnen ervaren. Wij bieden een luisterend oor, soms sturen we een beetje bij, maar we leren vooral mensen om zelf de antwoorden te vinden op hun problemen. We zijn toekomstgericht. We gaan altijd vooruit !

De grootste misvatting over coaches (op om het even welk vakgebied) is dat we al te graag advies geven en alles beter weten ! We denken als coach anders : iedereen bezit van nature uit de kracht en mogelijkheid om zelf problemen te overwinnen. Het is dus mijn taak jou te helpen herinneren dat JIJ de kapitein bent van jouw schip, de man of vrouw aan het roer !

Phuro ! Be inspired ! Dit is de naam van mijn blog, het betekent ook : Ga steeds vooruit, wees geïnspireerd ! Klaar om de beste versie van jezelf te worden en getransformeerd te worden. “Waarheid, Liefde, Eenvoud en Dienstbaarheid.” Geïnspireerd door een Indiaanse guru maar universeel in oorsprong en werking, is dit de rode draad doorheen mijn blog.

Ik bied vooral veel hulpmiddelen aan met betrekking tot mentale gezondheid, persoonlijke groei en emotionele weerbaarheid. Ik probeer vooral om op een pure, eenvoudige maar soms non-conformistische manier de mensheid wakker te schudden met mijn schrijfsels !

Neem een kijkje op www.phuro.be wanneer je interesse hebt in mijn authentieke en motiverende pen !

Phuro! Be inspired!

http://www.phuro.be/