Waarom zou je nu online adverteren? Online adverteren heeft zoveel voordelen ten opzichte van offline adverteren. Ben je al overtuigd? Klik dan hier om rechtstreeks naar het formulier te gaan. Nog niet overtuigd? Dan gaan we even de voordelen op een rijtje zetten.

Voordelen online adverteren?

  • Het is doelgroepgericht, dus een betere klantenbinding;
  • De kosten zijn lager;
  • Conversies zijn hoger;
  • Het bereik is groter en af te stemmen op de advertentie;
  • Betalen kan per klik (CPC), per duizend weergaven (CPM) of per actie (CPA);
  • Je kunt zelfs de gebruikservaring verbeteren door aangepaste advertenties zoals advertorials of sociale media campagnes.

online adverteren

Welke soorten advertenties zijn er?

Er zijn 4 soorten advertenties: Beeld, context, e-mail en sociale media. Adverteren op Tekstschrijvers kan op al deze manieren. Om het te verduidelijken, leggen we alle soorten uit met de voor- en nadelen.

Beeldadvertenties of displayadvertenties

Er zijn 5 soorten displayadvertenties: Banners, high impact banners, rich media, corner peel en tekstadvertenties.

Banners

Korte omschrijving: De advertenties die iedereen kent en het meest gebruikt worden. Ze komen in allerlei vormen en maten. Een banner kan een box zijn onderaan een artikel tot een hele pagina.

online adverteren

Wat kunnen wij voor jou doen? Wij bieden je de mogelijkheid om via een geautomatiseerd systeem jouw banner te uploaden en te perfectioneren. Of je geeft het werk uit handen en vertrouwt het aan ons toe. Daarnaast kan je adverteren op ons brede netwerk van websites. Alle banners worden responsive weergegeven. Jouw banner is dus perfect zichtbaar voor elke bezoeker. Alle statistieken van clicks of views kan je via ons systeem waarnemen. Uiteraard kan je altijd de banner personaliseren op welk moment je dat wenst.

Kostprijs: Al vanaf 3 euro per 1000 views. Per onderdeel worden de correcte prijzen weergegeven.

Tekstbox

Korte omschrijving: Het woord zegt het zelf, een box die je kunt vullen met tekst. Voor boodschappen die kort zijn en geen afbeelding nodig hebben. Ideaal om bijvoorbeeld een Facebook pagina te promoten, een webshop of iets anders misschien?

Wat kunnen wij voor jou doen? Via een geautomatiseerd systeem kan je tekst plaatsen met een link. De tekst komt op eender welke plaats op onze website of partner websites. De keuze is geheel aan jou! Of wens je dat wij de tekst voor jou schrijven? Ook geen enkel probleem natuurlijk. We horen het graag.

Kostprijs: 3 euro per 1000 views of 0,50 euro per click.

Leaderboard, skyscraper, medium rectangle

Er zijn vele soorten banners, maar er zijn er slechts 3 die er uit springen: Leadersboards, skyscrapers en medium rectangles. Toch benieuwd welke de anderen zijn? Kijk dan zeker hieronder.

online adverteren

Leaderboard: Zoals je kan zien, is een leaderboard een liggend vak om online te adverteren. Het is één van de meest gebruikte vormen van display banners. Je kunt de banner perfect weergeven tussen tekst of onder tekst. De afmetingen zijn 728×90 px. De kostprijs is 5 euro per 1000 views en 0,50 euro per click.

Skyscraper: Een skyscraper banner is dan weer een verticaal vak om online te adverteren. Het is een erg populaire banner, maar vooral met een erg hoge Click-Through Rate (CTR). Mensen klikken nu eenmaal liever om een skyscraper dan eender welke banner omdat het zo in het oog springt. De afmetingen van de banner is 120×600 px. De kostprijs is 6 euro per 1000 views en 0,50 euro per click.

Medium rectangle: Een bijna perfect vierkant dat adverteerder veel gebruiken. Waarom? Omdat het formaat toelaat om een grote afbeelding en veel tekst te gebruiken. De Click-Through Rate is bijna even hoog als een skyscraper. De banner kan je overal weergeven, als de ruimte het toelaat. De afmetingen zijn 300×250 px. De kostprijs is 5 euro per 1000 views en 0,50 euro per click.

High impact

Korte omschrijving: Deze banner is de meest verregaande  vorm van online adverteren en wordt ook wel veel gebruikt. Het neemt namelijk de pagina over. De advertentie verschijnt over de gehele pagina. Jouw advertentie wordt door iedereen bekeken, daarom is dit de duurste optie.

Wat kunnen wij voor jou doen? Via ons geautomatiseerd systeem kan je snel en makkelijk een high impact advertentie aanmaken en wijzigen. Zo kan je zelf beslissen hoeveel je wilt betalen en waar de advertentie moet verschijnen. Heb je hulp nodig of wil je dit proces uit handen geven? Geef ons gerust een seintje door ons te mailen. Met plezier antwoorden we zo snel mogelijk terug.

Kostprijs: 10 euro per 1000 views of 2 euro per click. De prijzen liggen een pak hoger dan eender welke banner. Dit doen we omdat lezers high impact banners soms storend vinden. Enkel goede advertenties worden, dankzij de hoge prijs, vertoont. Zo blijft de kwaliteit van Tekstschrijvers.net op een hoog niveau.

Rich media

Korte omschrijving: Deze vorm van online adverteren is innovatief, maar vooruit uitdagend. De banners komen in alle vormen en maten, maar ze zijn interactief. Dit wil zeggen dat je bezoekers boeit met jouw advertentie. Een verregaande, maar erg leuke rich media banner is die van Fiat. Je kunt een game spelen. De banner is ongelofelijk veel aangeklikt en heeft enorm veel naamsbekendheid gegenereerd. Kijk gerust even door op onderstaande banner te klikken.

online adverteren

Natuurlijk moet het niet zo ver gaan. Je kunt iets aanbieden dat minder interactief is, maar leuk om te bekijken. Zo kan je een video laten zien, audio laten horen en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar nog belangrijker, het is de beste manier van online adverteren. Bezoekers weten direct wat ze kunnen verwachten en dus zal het aantal clicks een pak hoger liggen dan andere advertentievormen.

Wat kunnen wij voor jou doen? Wij denken samen met jou na over de ideale rich media advertentie. We gaan enkel voor het maximum voor de laagst mogelijke prijs. Als je al een banner hebt liggen, kan je deze natuurlijk rechtstreeks in ons geautomatiseerd systeem toevoegen en alles monitoren. Maar nogmaals, we zoeken met veel plezier mee naar de ideale rich media advertentie.

Kostprijs: 5 euro per 1000 views of 1 euro per click.

Corner peel

Korte omschrijving: Je kent het wel, een advertentie in de hoek van de pagina. Je gaat er met een muis over en ineens verschijnt de advertentie in de hoek. Deze advertentievorm wordt minder frequent gebruikt en kan als storend ervaren worden. Toch bieden wij deze vorm aan omdat sommige advertenties hier baat bij kunnen hebben.

Wat kunnen wij voor jou doen? Je kan de advertentie toevoegen in ons geautomatiseerd systeem. Wil je toch liever wat hulp? Geen probleem, laat het even weten en we staan met plezier voor jou klaar.

Kostprijs: 4 euro per 1000 views of 0,50 euro per click.

Context advertising ( ! aanrader ! )

Korte omschrijving: Deze vorm van online adverteren is momenteel trending. De vorm zelf bestaat al enkele jaren, maar begint nu stilaan ingeburgerd te geraken. Het is een artikel waar een product of dienst subtiel in verscholen zit. Door een artikel te maken met nuttige informatie, is het interessant voor een bezoeker. Steek er reclame van jouw merk, product of dienst in en je creëert een nauwere band met bezoekers. Die bezoekers zullen sneller klant worden als het artikel relevant en boeiend is.

Wat kunnen wij voor jou doen? Wij kunnen een artikel schrijven dat complementair is met jouw product of dienst. Of je kunt zelf een tekst afleveren. Als de kwaliteit hoog genoeg is, dan publiceren wij dit artikel op het tijdstip en dag van jouw keuze. Natuurlijk kan je het combineren met een plaatsing op sociale media.

Kostprijs: 30 euro per geplaatst artikel (door jou afgeleverd) of 50 euro per geplaatst artikel (door ons geschreven) + sociale media plaatsing: Vanaf 5 euro per bericht.

E-mailadvertising

Korte omschrijving: Wil je een gepersonaliseerde aanpak of gewoon veel mensen tegelijk bereiken? Dan is e-mailadvertising zeker iets voor jou. Enkele jaren geleden was dit de nummer 1 op het vlak van online adverteren. De laatste jaren is de populariteit afgenomen. Mensen lezen minder nieuwsbrieven. Zeker niet als het een nieuwsbrief is die gericht is aan meerdere personen. Personalisatie is ‘the real thing’ en daar kunnen wij bij helpen.

Wat kunnen wij voor jou doen? Wij kunnen de tekst en lay-out verzorgen van de nieuwsbrief. We kunnen samen met jou brainstormen over de mogelijkheden. Of je levert ons materiaal aan en wij verzenden de nieuwsbrief naar de doelgroep die jij voor ogen hebt.

Kostprijs: Momenteel is het nog niet mogelijk een nieuwsbrief te verzenden. De prijs zal 0,50 euro per lezer bedragen, dit om de kwaliteit te waarborgen.

Social media advertising

Korte omschrijving: Het kan niet genoeg gezegd worden, maar sociale media is ‘hot’. Er zijn zoveel verschillende sociale media, maar gelukkig zijn er evenveel manieren om online te adverteren. Sociale media is erg divers. Je kunt per doelgroep een ander soort sociale media gebruiken. Maar bekijk hieronder even de voordelen en de nadelen. Hopelijk zie jij ook het nut er van in.

online adverteren

Specifiek voor Twitter hebben wij voor jou enkele voor- en nadelen op een rijtje gezet.

online adverteren

Wat kunnen wij voor jou doen? Door onze expertise in sociale media, kunnen wij jou helpen met een compleet sociale mediaplan. We kunnen helpen vanaf de voorbereiding zoals het schrijven van een strategie tot het zoeken naar ideale sociale media accounts inclusief onze accounts.

Kostprijs: Vanaf 5 euro per plaatsing. Neem even contact op om de mogelijkheden te bekijken.

Gerichte campagne

Korte omschrijving: Een nieuw product? Een nieuwe dienst? Of gewoon meer bezoekers en klanten nodig? Dan is een gerichte campagne zeker iets voor jou. Wij helpen je met een volledige marketingcampagne om jouw product of dienst optimaal aan te bieden aan potentiële klanten. Heb je een webshop? Dan bieden wij jou namens Bespaardeals een geweldige actie aan. Laat jouw webshop gratis promoten met een bereik tot 70.000 consumenten.

Wat kunnen wij voor jou doen? Wij zetten een marketingcampagne op, samen met jou. Natuurlijk kunnen we ook alles uit handen nemen. Dit kan gaan van allerlei soorten advertenties tot context advertising tot sociale media advertising. We denken met jou na en stellen het ideale plan op. Daarna kunnen wij dit volledig uitvoeren, van a tot sociale media.

Kostprijs: Vanaf 100 euro afhankelijk per onderdeel. Een fixed price of uurtarief behoort tot de mogelijkheden. We hopen jou te leren kennen.

online adverteren

Waarom zijn de prijzen op Tekstschrijvers.net relatief duur?

Kwaliteit is niet hetzelfde als kwantiteit. We willen dat Tekstschrijvers een kwalitatieve website is en blijft. We willen vooral content bieden die relevant is voor onze lezers. Online adverteren is zeker mogelijk als het relevant en boeiend is. De lezer moet er iets aan hebben. Zo wordt jouw advertentie ook sneller opgemerkt en ga je veel meer mensen bereiken dan wanneer je op een andere website adverteert. Een win-win situatie, niet?

Daarnaast willen we goede doelen steunen en daarvoor hebben we geld nodig. De winst gaat rechtstreeks naar een goed doel dat echt iets goed doet. We willen het verschil maken en daarom hebben we jou als adverteerder nodig. Hopelijk wil je met ons in zee gaan. We zullen jou niet teleur stellen. Neem gerust contact op zodat we kunnen praten en de mogelijkheden kunnen bekijken.

De advertentievorm die wij aanbevelen?

De meest effectieve advertenties op deze website zijn voornamelijk context advertenties, sociale media advertenties en gerichte campagnes. Tekstschrijvers.net is een informatieve website met een actieve community. Schrijvers hebben nood aan zinvolle informatie die hen verder helpt. Via artikels, sociale media en gerichte campagnes kan je hen triggeren. Maar denk er gerust over na en laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen.