Wat is Tekstschrijvers?

De naam zegt het zelf, een plaats waar tekstschrijvers teksten schrijven. Tekstschrijvers is een plaats voor en door schrijvers, copywriters, vertalers of zelfs webmasters. Niet alleen voor experts in hun vakgebied, maar echt voor iedereen. Dus ook de studenten of werknemers onder ons. We willen gewoon schrijvers overtuigen om teksten te blijven schrijven en dit met plezier te doen. En er natuurlijk iets aan overhouden.

Levert teksten schrijven op Tekstschrijvers ook iets op voor mij?

Er zijn veel voordelen verbonden aan Tekstschrijvers. Als lid geniet je van volgende voordelen:

 • Je blijft op de hoogte van het laatste nieuws over SEO, sociale media, handige tools en nog veel meer;
 • Schrijf artikels op Tekstschrijvers en krijg een deel van de winst;
 • Vind vele opdrachtgevers op ons schrijfplatform Tekstschrijvers Diensten en maak je geen zorgen over te weinig werk;
 • Je doneert gratis en voor niets aan het goede doel. Alle winst gaat namelijk daar naartoe;
 • En nog te veel om op te noemen!

Wat valt er te beleven op Tekstschrijvers?

We hebben al enkele zaken aangehaald die te beleven zijn op Tekstschrijvers. Er zijn 3 grote onderdelen die Tekstschrijvers uniek in zijn soort maken. We leggen ze één voor één uit.

Hoofdwebsite Tekstschrijvers (Tekstschrijvers.net)

Tekstschrijvers zelf is vooral de informatieve kant. Hier vind je informatie voor schrijvers, maar ook artikels en een schrijfshop. Specifiek vind je er:

[easy-tweet tweet=”Bij Tekstschrijvers vind je veel SEO-artikels en e-books. En daarbovenop steun je een goed doel!” user=”Txtschrijvers”]

Tekstschrijvers Diensten (Binnenkort)

Wil je opdrachten om te schrijven, maar weet je niet hoe? Wil je op een snelle manier al jouw diensten aanbieden? Dan is Tekstschrijvers Diensten zeker iets voor jou! Op Tekstschrijvers Diensten kunnen consumenten en freelancers zich aanmelden. Hoewel we ons vooral op schrijvers richten, kan je elke dienst aanbieden die je kan uitvoeren. Maar wat zijn nu de voordelen van Tekstschrijvers Diensten? Wel, je kan:

 • diensten gecombineerd aanbieden onder één aanbieding en bezoekers de keuze geven welke diensten ze afnemen;
 • reviews geven en krijgen;
 • jouw profiel personaliseren;
 • offertes op maat versturen en krijgen;
 • berichten sturen naar potentiële klanten of freelancers;
 • bestellingen gemakkelijk bijhouden;
 • jouw eigen dashboard raadplegen met statistieken en inkomsten;
 • bestanden uitwisselen met klanten en omgekeerd;
 • gekozen worden om exclusief deel te maken van het Tekstschrijvers team bestaande uit schrijvers tot programmeurs;
 • van al het bovenstaande gratis gebruik maken.

Veel functies, veel mogelijkheden en veel kansen gegarandeerd! Maar het mooiste van allemaal? Je steunt het goede doel per transactie. Mens en natuur zal jou dankbaar zijn. Wil je alle functies ontdekken? Meld je snel aan op Tekstschrijvers Diensten.

[easy-tweet tweet=”Werk nodig? Biedt jezelf aan op Tekstschrijvers Diensten. Succes gegarandeerd en tijd te weinig!” user=”txtschrijvers”]

Tekstschrijvers Trends (Binnenkort)

Schrijf je graag en wil je anderen inspireren?  Heb je een passie en wil je deze delen? Dan is Tekstschrijvers Trends zeker iets voor jou. Op dit platform kan je zelf artikels schrijven en jouw expertise delen met anderen. Je mag echt alles delen zolang het informatief, educatief of gerelateerd is. Voorlopig gaan we hier niet verder op in aangezien we later dit platform lanceren. We houden jou natuurlijk niet tegen mocht je vragen hebben of je willen aanmelden. Stuur ons even een mailtje. We kijken er alvast naar uit!

Teksten schrijven

Goede doelen

We vinden het belangrijk iets terug te doen voor mens en natuur. Om jou te overtuigen, willen we transparant zijn. Alle winst die we maken, gaat rechtstreeks naar het goede doel. Regelmatig posten we waar de winst naartoe gaat. Maar zonder winst kunnen we geen goede doelen steunen. Daarom hebben we verschillende projecten zoals Tekstschrijvers, Tekstschrijvers Diensten en Tekstschrijvers Trends. Zo willen we jou overtuigen om gebruik te maken van onze tools, hier winst mee maken en een deeltje van de winst aan een goed doel te geven.

We gaan zelfs zo ver dat we regelmatig iets weggeven of een lid in de bloemetjes zetten. Het is namelijk dankzij jou dat we het goede doel kunnen steunen. En dat zorgt weer voor een mooiere natuur. Daar doe je het toch voor, niet? Meer weten over goede doelen? Dan willen we jou doorverwijzen naar onze blog voor goede doelen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Ben je ondernemend ingesteld en heb je een hart voor de fauna en flora? Dan kunnen wij jou helpen met de financiering van jouw idee, concept of bedrijf. Voor een proefproject zijn wij op zoek naar ondernemers die op een duurzame en innovatieve manier willen ondernemen en bedragen om een gezondere wereld te creëren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Interesse, maar heb je een vraag, feedback of wil je gewoon meedoen?

Stuur ons een mailtje via onze persoonlijke postduif. Gelukkig is hij mee met zijn tijd. Op slechts seconden komt jouw mailtje bij ons aangevlogen. We hopen van jou te horen en tot schrijfs?

Teksten schrijven