De voordelen van reseller hosting voor jouw klanten

Elke website heeft hosting nodig om zichtbaar te zijn op het wereldwijde web. Waarom dan niet kiezen voor de beste hosting van Nederland? iXL hosting biedt reseller hosting aan om al jouw klanten van een website te voorzien.

Reseller hosting in een notendop

Reseller hosting is ontstaan doordat hostingproviders iedereen de kans wilden geven om zelf hosting aan te bieden. Al is het aan vrienden, familie, tekstschrijvers of klanten. Via een ‘dashboard’ kan je hostingruimte beheren en klanten een bepaalde ruimte toewijzen. Het voordeel tegenover een ‘Virtual Private Server’ is dat reseller hosting wordt beheerd door jouw hostingprovider. Zo heb je geen omkijken als het gaat over firewalls, DDoS-aanvallen, … Je kunt ook altijd terecht bij jouw hostingprovider met vragen. Zo heeft iXL hosting 24/7 mission critical support. Voor dringende zaken kan je dus altijd bij de hostingprovider terecht.

Voordelen reseller hosting iXL-hosting

✔ 2,5 GB SSD-schijfruimte
✔ 50 GB dataverkeer
✔ Onbeperkt aantal websites
✔ Laatste technologieën PHP 7  en MySQL 5.6
✔ DNS-clusters voor 100% DNS-uptime
✔ DirectAdmin met Installatron
✔ Dagelijkse back-ups
✔ Mail-fallback voor zorgeloos mailen
✔ Optionele SLA en dedicated IP
✔ 100% whitelabel
✔ Al vanaf €6 per maand

iXL hosting stelt de klant voorop. Daarom heeft de hostingprovider de nieuwste technologieën in huis die websites razendsnel inladen. Zo heeft elke reseller hosting SSD-schijven. Een SSD-schijf laadt een website tot 10x sneller dan een traditionele harde schijf. De grote hoeveelheid dataverkeer zorgt ervoor dat bezoekers probleemloos jouw websites kunnen bezoeken. Je mag ongelimiteerd aantal websites en mailboxen aanmaken. Dit vanaf 2,5 GB per pakket kan je al wel wat websites van jezelf of van klanten beheren.

De laatste technologieën zijn bij iXL hosting ook niet ver te zoeken. Het bedrijf gebruikt PHP 7 en MySQL 5.6 voor 4x snellere laadtijden dan hun voorgangers. DNSSEC voor een verbeterde veiligheid mag ook niet ontbreken. In combinatie met DNS-clusters heb je 100% DNS-uptime.

Jouw klanten en hun websites kan je ten alle tijde beheren met DirectAdmin. Wil je ook WordPress of Drupal met één klik installeren? Dat kan met Installatron, gratis voor jou geïnstalleerd. Handmatig back-ups maken is ook verleden tijd. iXL hosting zorgt voor dagelijkse back-ups. Zelfs e-mails kwijtraken is niet meer van de orde dankzij mail-fallbacktechnologie. Dit alles volledig whitelabel. Wil je toch dat tikkeltje meer? Kies dan voor een managed cloud VPS inclusief SLA van iXL Hosting. Hiermee krijg je een kleine eigen server die volledig door iXL wordt beheerd vanaf € 80 per maand.

Ben jij van plan om reseller te worden? Of heb je nog vragen? Schrijf gerust een reactie hieronder!