Schrijf over het vernieuwde Tekstschrijvers en verdien geld of krijg korting

De nieuwe website van Tekstschrijvers.net is een feit! En trots dat we erop zijn. Lange tijd was Tekstschrijvers een blog voor en door schrijvers, maar dat bleek niet voldoende. Jij, als tekstschrijver, wilde vooral meer naamsbekendheid. Zo zijn we op het idee van een overzichtelijke directory gekomen.

De metamorfose van blog naar directory

Op basis van feedback zijn we begonnen aan de nieuwe website. Het registratieproces hebben we zo eenvoudig mogelijk gehouden. Een e-mailadres en wachtwoord volstaat. We hebben de User-Experience verbeterd door een apart menu voor bezoekers en ingelogde gebruikers. We geven iedereen de mogelijkheid om zijn diensten gratis aan te bieden. Diegenen die nood hebben aan meerdere locaties, reviews modereren en premium support, kunnen al vanaf €49,95 een premium plan afnemen.

Schrijf een artikel en verdien geld of krijg korting

Als introductie willen we iedereen de kans geven om iets te verdienen of korting te krijgen op onze pakketten. Het enige wat je moet doen, is een artikel over Tekstschrijvers.net schrijven. Hiermee verdien je minimum €5. Dit bedrag kan oplopen afhankelijk van het aantal woorden, de kwaliteit of het een objectieve review is.

De voorwaarden:

  • Minstens 300 woorden;
  • Een link naar de homepage van Tekstschrijvers.net of een relevante pagina op de website van Tekstschrijvers;
  • Een goede anchor link zoals ‘Tekstschrijvers’ of ‘content schrijven’;
  • Een (uitgelichte) afbeelding inclusief een relevante ALT-tag;
  • Geen spamlinks in het artikel of op je website.

Zet onder dit artikel de link naar jouw gepubliceerd artikel. Na goedkeuring krijg je minimum €5 en de kans om vast in het team te komen als tekstschrijver. Je kunt ook kiezen voor optie twee: tot 100% korting op de premium-pakketten van Tekstschrijvers. Zo kan je al vanaf €0 één of meerdere premium-plekken claimen. Wees de concurrentie voor en schrijf een artikel. We kunnen al niet wachten om jouw artikel te zien verschijnen. Tot snel!