Website hoger in Google? Het Digitaal Atelier!

Hoe kan ik als ondernemer het internet beter begrijpen? Hoe kan ik Google begrijpen? Hoe kan ik mijn concurrenten voor zijn? Wat is het Google Digitaal Atelier? Het antwoord op al deze vragen en nog veel meer vind je in dit artikel. Het behalen van Google certificaten is erg belangrijk in een digitale wereld. Met het Google Digitaal Atelier is het allemaal mogelijk.

Waarom wil ik mij verdiepen in Google?

Zelf ben ik actief bezig met het beheren en ontwikkelen van websites. Maar hoe commercialiseer je nu een website? Je kent Google best goed op het vlak van SEO en SEA. Maar hoe kan je jouw websites nu nog meer optimaliseren? De enige goede manier is om een cursus van Google zelf te volgen. Gelukkig hebben ze sinds kort het Digitaal Atelier. Dit is een cursus die je online gratis kunt volgen.

Wat leer je nu allemaal? Dat hangt volledig van jezelf af. Er zijn verschillende onderwerpen die je kunt behandelen. Het gaat van online adverteren tot internationaal uitbreiden. In totaal zijn er 23 lessen die je kunt volgen. Na deze lessen behaal je een certificaat en ben je in staat om online te adverteren op een efficiënte en kostenbesparende manier. Hieronder vind je alle lessen die het Digitaal Atelier biedt.

[easy-tweet tweet=”In het Digitaal Atelier leer je online adverteren tot internationaal uitbreiden.” user=”Txtschrijvers” hashtags=”tekstschrijvers”]

Digitaal Atelier

Welke kansen biedt het Digitaal Atelier?

Door alle onderwerpen door te nemen, leer je hoe je een business online kunt opstarten. Natuurlijk hangt het er sterk van af wat je al weet en wilt leren. Wil je vooral een eigen website online en wil je scoren in Google? Dan kan je het beste de onderwerpen over adverteren, zoekopdrachten, sociale media, lokale zoekopdrachten, zoekadvertenties en zoekcampagnes doornemen. Wil je meer leren over welke bezoekers jouw website bezoeken? Dan moet je de onderwerpen over Google Analytics en display advertenties doornemen.

Wil je weten hoe je een website mobiel kunt maken en waarom dit nuttig is? Dan moet je de mogelijkheden zeker ontdekken en kijken hoe je resultaat boekt. Wil je een eigen webshop of internationaal uitbreiden? Dan moet je zeker de desbetreffende onderwerpen even bekijken. Je leert zelfs hoe je video-advertenties maakt en waarom dit nuttig is.

Zelf ben ik een erg grote voorstander van video-advertenties. Uit verschillende studies blijkt dat Youtube elk jaar exponentieel gaat groeien. Daarbovenop zijn mensen sneller geneigd video’s te bekijken dan tekst te lezen.

Digitaal Atelier

Ik wil hiermee niet zeggen dat schrijven ten dode opgeschreven is. Gelukkig maar, want ik schrijf veel te graag. Ik wil hiermee wel zeggen dat de mogelijkheden van het internet en vooral van adverteren eindeloos zijn. Van zodra je alle mogelijkheden leert kennen, merk je automatisch dat bepaalde methoden ideaal zijn voor jouw bedrijf en er dus meer potentiële klanten jouw dienst of product leren kennen.

Het Digitaal Atelier certificaat

Na het voltooien van alle lessen, mag je best trots op jezelf zijn. Je hebt niet alleen bewezen dat je kennis van Google verder reikt dan ooit. Je hebt vooral bewezen dat je klaar bent om jouw digitale strategie te perfectioneren. En vooral, je krijgt een certificaat waarmee je jouw online vaardigheden zwart op wit kunt aantonen.

Digitaal Atelier

Wat denk jij van het Digitaal Atelier? Vind je het nuttig of vooral tijdverspilling? Heb je het misschien al behaald? Hoe dan ook, ik hoor graag wat jouw mening is. We zijn namelijk allemaal schrijvers met een eigen mening. Laat maar horen! Of zie je gewoon een schrijffout? Laat gerust een reactie achter. We zijn jou eeuwig dankbaar.