WordPress optimaliseren = Hogere positie in Google

Om een website te optimaliseren, moet we onszelf één vraag stellen. Wat zijn de meest voorkomende problemen van een website?

  • De website is traag en storend voor de bezoeker waardoor het aantal terugkerende bezoekers dalen.
  • De website is slecht vindbaar in Google en rankt moeizaam. Zelfs Google vindt de structuur van de website ingewikkeld.
  • Bezoekers zien geen meerwaarde in de website. Er zijn te weinig factoren die bezoekers overtuigen om langer op de website te blijven of terug te komen.
  • Virussen, malware, ddos-aanvallen zorgen voor een trage website en een inbreuk van de privacy.
  • De hostingprovider heeft regelmatig downtimes of de reactietijd van de server is te lang. Controleren? GTmetrix.

Oplossing om een WordPress website te optimaliseren?

Voor al deze problemen heeft WPsnelheid pakketten op maat bedacht. Je kijkt zelf welke pakketten je nodig hebt om jouw website te optimaliseren. Je betaalt één vast bedrag per pakket. Bij elke afgenomen dienst wordt er op voorhand bepaalt welke strategie optimaal is. Daarnaast krijg je gratis het e-book ‘SEO checklist‘ om zelf achteraf jouw website hoger te laten ranken in Google. Volgende pakketten biedt WPsnelheid aan:

  • WordPress optimalisatie: Optimaliseer jouw website door de snelheid te verbeteren. Wij hebben zelf de test gedaan en gekeken welk effect onze strategie heeft op deze website, Tekstschrijvers.net. Na optimalisatie is een verbetering van 300% zichtbaar. Bekijk onze test op de pagina ‘WordPress optimalisatie’.
  • WordPress SEO: Rank jouw website hoger in Google en andere zoekmachines door het verbeteren van metatags, sitemaps en redirects. Merk zichtbaar het verschil en laat bezoekers jouw website sneller vinden.
  • WordPress usability: Waarom springen Facebook, HLN en andere grote website in het oog op mobiele toestellen? Door het aanpassen van de websiteheader en het toevoegen van geoptimaliseerde share-knoppen komen bezoekers gegarandeerd terug.
  • WordPress beveiliging: Geef hackers geen kans en zorg voor een optimale ervaring voor bezoekers. Ze hebben een uniek systeem waarbij ze meerdere websites kunnen monitoren en zo hackers kunnen buitensluiten.
  • WordPress hosting: Wil je ook een snelle, duurzame en vriendelijke hostingprovider? Wij gaan voor jou op zoek naar de ideale hosting die aan jouw voorwaarden voldoet.

Hoe begin ik met optimaliseren?

Je kiest het pakket dat bij jou past. Er zijn pakketten voor iedereen. Van een basis pakket voor de starter tot een managed SEO pakket voor de zakelijke gebruiker die geen downtime meer wil. Kijk snel naar de snelheidsoptimalisatie pakketten van WPsnelheid en merk het verschil.