Onze sociale media

Tekstschrijvers wil het leven van schrijvers gemakkelijker maken. Daarom kan jij jouw diensten hier aanbieden. Veel werk denk je dan? Hieronder zie je hoe het in zijn werk gaat.

1. Maak een account aan


Een account aanmaken is gemakkelijk en gratis. Je kies gewoon een pakket naar keuze en vult al jouw gegevens in. Je hebt keuze uit verschillende categorieën, filters en locaties. Nood aan een upgrade? Dan kan je een pakket bijbestellen om zo meer diensten aan te bieden en dus ook meer mensen te bereiken.

2. Zet jezelf op de kaart en krijg offertes binnen


Nu komt het leuke gedeelte. Je bent zichtbaar op de website, dus mensen gaan jou opmerken. Via een contactformulier komen ze direct bij jou terecht. Maar wacht, dat is niet alles. Je kunt gemakkelijk diensten bewerken, ondernemingen claimen en statistieken van de laatste week bekijken.

3. Zie jouw omzet stijgen dankzij Tekstschrijvers

De plaatsing van jouw advertentie met een gratis pakket is permanent. Je blijft dus voor altijd op de website staan. Heb je gekozen voor een premium oplossing. Dan betaal je een klein bedrag per jaar om meer advertenties te plaatsen, om duidelijk in beeld te komen en om reviews zelf te modereren.

Waar wacht je op? Start nu!