WordPress optimalisatie, niets voor mij kan je denken. Toch is het één van de dingen die zorgen voor een hogere ranking van jouw website. Er zijn namelijk vier factoren die het succes van een website bepalen: autoriteit, snelheid, content en mobielvriendelijkheid. Wij kunnen jou helpen met de factoren snelheid, content en mobielvriendelijkheid. Hoe jouw website autoritair kan worden, dat lees je in ‘6 gerichte linkbuilding tips voor SEO schrijvers‘. Voor meer informatie over de factoren snelheid, content en mobielvriendelijkheid, raden we het artikel met 7 SEO tips aan.

Hoe optimaliseren wij jouw WordPress website?

Eerst en vooral kijken we naar de noden. Is de website traag? Geraakt de website niet gerankt? Blijven bezoekers niet op de website of converteren ze niet? Bevat de website virussen?

Daarna gaan we bepalen welke plugins en processen nodig zijn om de website sneller te laden of gebruiksvriendelijker te maken. Hiervoor hebben we vijf pakketten in de aanbieding. Voor elk probleem is er wel een bepaald pakket. In totaal zijn er vijf mogelijkheden die moeiteloos gecombineerd kunnen worden. Om het duidelijk te maken, sommen we de pakketten één voor één op en geven we de voordelen per pakket.

  • WordPress optimalisatie: Maak jouw website stukken sneller. Er zijn vier plugins die jouw website razendsnel maken, waaronder W3 Total Cache. Gecombineerd zorgen deze plugins voor een enorme snelheidsboost en een betere WordPress optimalisatie. Jouw website zal een stuk soepeler draaien waardoor de server minder overbelast zal zijn en bezoekers snel kunnen navigeren. Wat doen deze plugins dan? Ze zorgen dat alle technische aspecten onder de vouw worden weergegeven en dus sneller laden. Daarnaast worden alle afbeeldingen geoptimaliseerd. De belangrijkste verbetering is dat alle pagina’s rechtstreeks vanuit de sitemap inladen. Dit laatste alleen zorgt voor een boost van 50%. Hoeveel sneller een website is? Kijk zelf en oordeel.

Wordpress optimalisatie

Tip: Wil je een nog snellere website? Ga dan voor kwalitatieve hosting. Dit bieden wij ook aan als pakket. Bekijk ook zeker de reseller hosting van iXL hosting eens. Meer informatie over hosting en snelheid vind je hieronder bij het product ‘WordPress optimaliseren = Hogere positie in Google’.

  • WordPress SEO: Laat jouw website beter ranken op zoekwoorden in Google. Dat doen we door de plugin Yoast SEO te installeren en te optimaliseren. Uiteraard realiseren we nog veel meer. Zo zorgen we voor een SEO-vriendelijke sitemap, een Google News Sitemap, de nieuwe Google-standaard voor nieuwsberichten, het herstellen van gebroken links en een overzicht van jouw bezoekers.
  • WordPress usability: Genereer meer interactie met bezoekers. Zo kunnen we zorgen voor een gekleurde websitebalk (voor Android- en Vivaldi-gebruikers). Grote websites zoals Facebook en HLN maken er gebruik van, maar het is voor iedereen mogelijk. Het laat jouw website opvallen op een smartphone en verhoogt het aantal bezoekers en conversies. We voegen sociale media knoppen op strategische plaatsen toe en we laten irritante commentaren op jouw website verdwijnen. Als laatste kunnen we push notificaties toevoegen. Notificaties zorgen voor terugkerende en trouwe bezoekers die jou meer winst opleveren.
  • WordPress beveiliging: Beveilig jouw website tegen virussen, malware en hackers. Zo hebben we een eigen systeem ontwikkelt om hackers tegen te houden, maar we kunnen ook een efficiënte plugin zoals Wordfence voor jou installeren. Vanzelfsprekend zijn er nog meer mogelijkheden die nog doeltreffender zijn, maar daarvoor nodigen wij jou uit voor een gesprek.

Waarom zou je voor ons kiezen voor WordPress optimalisatie?

Om samen te vatten, kunnen we jou helpen op het vlak van snelheid, hosting, SEO, usability en beveiliging. Samen is dit het ultieme pakket voor om jouw WordPress website te optimaliseren. Maar elke website is uniek in zijn soort en daarom denken wij graag met jou mee. Weet je al direct welke pakketten je wilt afnemen? Super! Dan moet je zeker op de productpagina ‘WordPress optimaliseren = Hogere positie in Google‘ kijken. Koop gewoon het product zoveel als je pakketten wilt afnemen. Heb je maatwerk nodig? Stuur ons een mailtje en wees gerust, wij bijten niet.

Doe je liever alles zelf? Koop dan zeker één van onze e-books over website optimalisatie. De SEO checklist is ideaal om na te gaan hoe jouw website SEO-technisch in elkaar zit. Wil je liever een uitgebreider e-book? Dan raden we ‘Het grote Webmaster e-book‘ aan. Kijk gerust hieronder voor onze volledig e-book collectie of kijk in de schrijfshop. Let op: Bij aanschaf van één van de pakketten krijg je automatisch de SEO checklist er gratis bij!